Başarılı İlk Mezunlarımıza ETMK'dan Plaket ve Sertifika

Endüstriyel Tasarımcılar Meslek Kuruluşu - ETMK Ankara Şubesi'nin 8 Kasım 2013 tarihinde Gordion Hotel’de düzenlediği buluşma çerçevesinde 2012-2013 eğitim yılında Anadolu Üniversitesi, Atılım Üniversitesi, Gazi Üniversitesi, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi ve Orta Doğu Teknik Üniversitesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümleri'nden derece ile mezun olan genç endüstriyel tasarımcılara başarı plaketi ve sertifikası verilmiştir.

Etkinlikte önce Design Turkey ve Red Dot Tasarım Ödülü sahibi Ümit Altun’un sunuşu yer almış, devamında da plaket ve sertifika sunumu gerçekleşmiştir.

Üniversitemiz Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü, ilk mezunlarını 2012-2013 yılında vermiş bulunmaktadır. Bu etkinlikle meslek kuruluşu tarafından ilk mezunlarımızın da başarılarının belgelenmesi üniversitemiz adına gurur verici bir gelişmedir.